Blogia
risas,caidas i tortazos

Peppermint's Justice jak sledovat [na android]

▼▼▼▼▼▼▼

Peppermint's Justice

↟↟↟↟↟↟↟

 

 

USA

datum vydání = 2018

Žánr = Dokumentární

Peppermint spravedlnosti (kitcat151) na Pinterestu. Peppermint v divadle AMC blízko vás.

 

 

Peppermint Trailer: Peppermint je akční thriller, který vypráví příběh mladé matky Riley Northové (Jennifer Garner), která se probouzí z komatu po svém manželovi. Peppermint je akční thriller, který vypráví příběh mladé matky Riley Northové (Garner), která se probouzí z kómy poté, co její manžel a dcera jsou zabiti při brutálním útoku na rodinu. Když systém frustrujícím způsobem chrání vrahy před spravedlností, Riley se chce změnit z občana na městského partyzána.

Sledujte Peppermint, Prime Video. Režisér Peppermint Rozhovor: Pierre Morel. Film. Peppermint: Justice (Featurette) 2018. Video detektiv. Rodiče musí vědět, že Peppermint je pomsta akční thriller, který se soustředí na truchlící a odhodlanou ženu / matku jménem Riley North (Jennifer Garnerová), která sledovala, jak její manžel a dcera jsou zastřeleni členy gangu, kteří nebyli nikdy odsouzeni za své zločiny; O pět let později se vrátí do Los Angeles s jedním cílem: zabít každého muže, který je zodpovědný za vraždu své rodiny.

Peppermint, průvodce rodičů a filmové recenze. Popis: Peppermint je akční thriller, který vypráví příběh mladé matky Riley Northové (Garner), která se probouzí z kómy poté, co její manžel a dcera jsou zabiti při brutálním útoku na rodinu. Když systém frustrujícím způsobem chrání vrahy před spravedlností, Riley se chce změnit z občana na městského partyzána.

0 comentarios